Az ATTRAKTOR, mely az index videómagazinja, kipróbálta a gépet, mellyel majd engem is tesztel a király. Pontosabban annak hű és megbízható és szakmailag -de pláne pártbelien- hithű helytartója.


"A kormány körülbelül 200 ezer rokkantnyugdíjast irányítana vissza a munkaerőpiacra, ehhez a videóban is látható gépeket hívják segítségül, amik az ötórás teszt után megállapítják, hogy milyen munkára alkalmas a vizsgált alany. Mi nem csinálhattuk végig a tesztet, így végeredmény sincsen, de az kiderült, hogy kemény próbákat kell kiállniuk a rokkantaknak."



Kis demagógia, mely ugyan nem ingatja meg a tézist, miszerint amennyiben A) is igaz, és B) is, a kettőnek egyáltalán nem biztos, hogy bármii köze is van egymáshoz, mégis nekem szemet szúrt ez a hír (is), mely királyságunk pompáját mutatja, s méltó, ország, sőt nemzetmentő urunk s parancsolónk alázatos és átgondolt és fáradságot s akadályt nem ismerő munkáját dicséri.
Íme a cikk:
Csaknem egy milliárdba kerül a Parlament kiviágítása.



Köszönjük Viktor, imádunk!

Szerző: talemaunique  2011.08.10. 20:08 Szólj hozzá!

Címkék: gép talema rokiság orszi nrszh

A bejegyzés trackback címe:

https://relax.blog.hu/api/trackback/id/tr454156914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása