Nem hiszem, hogy mindennapi használatra van, de az biztos, hogy Nyitrai Imre tetszését elnyerné, hiszen önköltségi áron az államkasszát nem terhelné ez, az "utazgató" lenne kénytelen állni az árat.
Ahogy az enyémet is persze, azzal a különbséggel, hogy az akadálymentesítésben ez éppoly minimális arányban vehető megoldásnak, mint a csengő...

 



Valamelyik reptéren, talán Cork-ban, ilyennek szedtek le a gépről, ha jól emlékszem. A szerkentyű biztosan ilyen elvvel működött, ahogy az is biztos, hogy nem Budapest és nem Dublin volt, így vagy Pozsony, vagy Cork marad, mint lehetőség. Tehát én ilyet már próbáltam, okos szerkezet, de csakúgy, mint a "sima" elektromos kerekesszék, ez is bazi nehéz jószág.
De ennyi hibája hagy legyen már, ugye.

 

Szerző: talemaunique  2011.09.23. 14:03 Szólj hozzá!

Címkék: talema rokiság

A bejegyzés trackback címe:

https://relax.blog.hu/api/trackback/id/tr394156910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása