Nos, nekem aztán egy rakás minden eszembe jutna a bándzsi dzsámpingról, például dzsámpingdzsekfles vagy ha keresztbe rakom szemtengelyeim, akkor netán még a nemnormi ugra-bugra is, de a kerekesszék végképp nem.
De lám, hogy mik vannak!



























De előbb kezdjük antik távlatokban:




Majd tovább az időben:




És.... és folytassuk egy számomra egyelőre méla toporgással és ámulattal teljes figyelemmel kísért mozzanattal:



S a cikk, ahol ezt találtam, belőle is egy fontos részlet:
"A szervező szerint egyébként a kerekesszékesek sokkal kisebb kockázatnak vannak kitéve az ilyen ugrásoknál, mint az egészséges emberek, mivel a szék nagyobb stabilitást nyújt az ugró számára. "Megakadályozza a vér túl gyors áramlását az erekben és megakadályozza az ájulást is" - magyarázta."

Hát, nem kétlem. De azt hiszem minimum annyi, ha nem annak a hatványa, bátorság, mi több, vakmerőség kell ennek bevállalásához egy kerekesszékben élőnek. Riszpekt, és ez a minimum. :)
 

Szerző: talemaunique  2012.03.22. 20:18 Szólj hozzá!

Címkék: talema kerekesszék bungee jumping

A bejegyzés trackback címe:

https://relax.blog.hu/api/trackback/id/tr394333763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása