Melyben azok vannak, akik ismertek, s valamiért tiszteletet ébresztettek bennem.

Stohl-lal az élen -persze, ki tudja, most "csak" ő jut eszembe a celebpince csimborasszójaként-, s folytatva Hajdú Péterrel s oldalbordájával. S bár ők -sem az első színész, sem a másodikként említett páros- nem tartozott a "kedvenceim" közé, de respektáltam őket.
Addig.

Most pedig egy konkrétan szimpatikus ember követett el egy bűnt, melyet én nem akarok elnézni.
Szegény Liptai Claudia napfényellenzője sajnos szar.
Ó, szívem, ha már hazudsz, legalább ne legyen nyilvánvaló, hogy előbb ügyvédeddel egyeztettél és olyat hazudj, ami csak kicsit is hihető!

T-boy -kiről már itt sokszor megemlékeztem s ki nekem nagyon fontos barátom, s ki végtelen eszével rendre elkápráztat- olyat reagált erre a hírre, amit nem hagyhatok veszni, tehát ideteszem. Köszönöm Tamás.
Íme:

Előbb a cikk ...

"...mely részletesen leírja Liptai Claudia szomorú megrokkanásának történetét (a becsapódó ajtó lenyitja a napellenzőt, melyből a rokkantigazolvány a műszerfalra zuhan).

 

Elgondolkodtam, talán a fenti csoda visszafelé is működőképes, és ha igen, akkor ez egy igazán egyszerű és olcsó módja lehet a gyógyulásnak.

Kérem figyelmesen olvassa el és hajtsa végre a következőket: 

  1. Parkoljon le az esti órákban a belvárosi Révay utcában, a fizetős övezetben.
  2. Hajtsa le a napellenzőt és rokkantkártyáját helyezze a műszerfalra a szélvédő mögé.
  3. Óvatosan hajtsa fel a nadrágszárát és körkörös mozdulatokkal dörzsöljön 10-es faktorszámú naptejet bénult alsóvégtagjaira.
  4. Szálljon ki az autójából és ismételten győződjön meg arról, hogy biztosan fizetős övezetben parkol-e, valamint arról. hogy a napellenző lehajtott állapotban van-e.
  5. Most egy határozott mozdulattal csapja be az autója ajtaját.
  6. Ha ön az ajtó becsapását követően azt észleli, hogy a korábban lehajtott napellenző felcsapódott, a korábban kihelyezett rokkantigazolvány eltűnt a szélvédő mögül, valamint a korábban bénult alsóvégtagjai kicserélődtek Liptai Claudia vörösen selymes combfixes, tűsarkú lábaira, akkor a csoda megtörtént és ön meggyógyult.
  7. Ha Ön azt észleli, hogy a korábban lehajtott napellenző továbbra is lehajtott állapotban van, a korábban kihelyezett rokkantkártya továbbra is ott van a szélvédő mögött, valamint bénult alsóvégtagjai továbbra is helyükön vannak, akkor a csoda sajnos elmaradt. Javasoljuk, hogy mielőbb hajtsa le a korábban feltűrt nadrágszárát, mielőtt az arra járók jól kiröhögik.   

 

T-boy"





/Clau ehun van e/

Szerző: talemaunique  2011.05.10. 19:29 Szólj hozzá!

Címkék: celeb talema csaló rokiság

A bejegyzés trackback címe:

https://relax.blog.hu/api/trackback/id/tr14156936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása